Ceea ce m-a uimit cel mai mult la Gucci Envy Me este faptul ca reclama zicea ca acest parfum este creat pentru “femeile tinere, indraznete si egocentrice”. Nu eram constienta ca este un lucru bun sa ti se zica ca esti egocentrica, dar faptul ca Gucci Envy Me s-a descurcat foarte bine la capitolul vanzari arata ca oamenilor nu le pasa, nu stiu sau le place sa li se spuna ca sunt egocentrici.

Scuza-ma daca sunt putin confuza. In sticla are  miros dulce si curat de fructe florale. Este cat se poate de standard, dar totusi miroase bine.

Ce aroma are parfumul Gucci Envy Me?

Piperul roz aduce o aroma de condiment la deschidere, cand simteam un amestec de piersica si mango, care imi amintea de un sampon Herbal Essences. Parfumul evolueaza spre aceasta aroma de lici, care domina inceputurile timpurii ale aromelor. Aceasta aroma are tendinta de a prelua controlul showului si mie aceasta aroma de fruct mi se pare mult prea dulce, roz si feminin uneori. Il aseman uneori cu parfumul Calvin Klein de la Euphoria

Parfumul Gucci Envy Me isi face bine treaba tinand sub control aroma de lici in cea mai mare parte a timpului, dar aroma este destul de puternica o perioada. Pe masura ce aroma continua sa imbatraneasca, apare o aroma de lemn, care se amesteca cu mirosul de fructe, la care se adauga ceea ce pot doar sa presupun ca este ceaiul alb in actiune.

Pe masura ce Envy Me isi dezvolta mirosul in continuare, era clara prezenta unui miros de sapun curat, pe masura ce aroma de mosc alb preia controlul de la o combinatie de tec si lemn de santal.

 

Se simte un miros usor de fructe, dar nu ma asteptam sa faca altceva decat sa dispara pe masura ce parfumul imbatraneste pe piele. Per total, parfumul Envy Me de la Gucci este chiar placut. Incepe ca un sampon Herbal Essences si termina cu un parfum cu aroma de lemn de santal.

Cum se simte Gucci Envy Me?

Chiar nu stiu de unde le-a venit ideea ca acest parfum e indraznet si excentric. Imi miroase doar a sampon si curatenie. Este unul din cele mai bine facute mirosuri “proaspat iesit de la dus” in sensul ca nu abuzeaza de mirosul de flori, dar tot este destul de generic.

Design: Gucci Envy Me vine intr-un flacon inalt, de forma rectangulara, cu tiparul semnaturii Gucci pe sticla care se afla pe toate fetele flaconului, de sus pana jos, scris in roz.

Este putin cam ridicol pentru simtul meu estetic, dar cu siguranta pot sa vad tipul de imagine pe care acest parfum incearca sa o protejeze in alegerile sale de design.

Flaconul e putin cam ciudat de tinut in mana, pentru ca, ca si parfumul Givency’s Very Irresistible, este un flacon inalt si subtire, facut din materiale mai grele.

Familia de parfumuri este Fresh Fruity

Note: bujor, piper roz, cassia, piersica, mango, lici, rodii, ananas, lemn de santal, ceai alb, tec, mosc alb.

As folosi parfumul Envy Me de la Gucci atunci cand vreau sa miros proaspat si curat. Este un parfum grozav dupa ce abia ai iesit de la dus, daca vrei sa iti amintesti mirosul de Herbal Essences inca putin. In schimb, nu este absolut nimic indraznet la acest parfum. Totusi, este distractiv.