Beko DU9133GA0

Uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 – model de renume

Oamenii sunt destul de confuzi atunci cand vine vorba de produse precum un uscator de rufe. Chiar daca acestea isi fac treaba bine, le este destul de dificil sa le alega, considerand mereu ca acestea nu sunt altceva decat o risipa de bani. Insa, acest lucru nu este valabil si atunci cand vine vorba de uscatorul de rufe Beko DU9133GA0. Acesta este un produs care uimeste prin atributele sale bune. Mai jos aveti dovada.

Sa vorbim despre uscatorul de rufe Beko DU9133GA0 – caracteristici si detalii de amintit

Acest model de uscator de rufe Beko DU9133GA0 vine cu o capacitate generoasa de 9 kg. Inchipuiti-va numai ce inseamna acest lucru. Iar daca nu aveti idee, va spunem noi: seturi de lenjerii de pat complete, prosoape, jachete, paturi groase si pufoase si multe altele. Dincolo de acest lucru, uscatorul se dovedeste o alegere excelenta. Majoritatea unor astfel de produse nu se pot lauda cu mai mult de 5,6 sau 7 kg. Inchipuiti-va numai ca masinile de spalat rufe generoase abia ajung la 7 kg de rufe, la un ciclu de spalare. Pe cand producatorii lui Beko DU9133GA0 s-au hotarat sa fac o excepte pen tru acest model si sa-l face o investitie care merita.

Si apropo de acest lucru: Beko DU9133GA0 vine cu un pret bun, mult mai mic decat al altor uscatoare de rufe de pe piata, desi atributele sunt asemanatoare. Modelul prezentat dispune de functia AquaWave care are rolul de protejare al tesaturilor. Totul se realizeaza printr-o procedura simpla: conturul tamburului si forma paletelor acestui uscator sunt cele care permit o miscare optima a rufelor in interior, fara ca acestea sa se agate sau deterioreze in vreun fel. Acest lucru este valabil chiar si pentru tesaturi cu adevarat delicate, asa cum sunt matasea sau altele asemenea.

Dat fiind faptul ca tot vorbim de optimizari, in cazul lui Beko DU9133GA0 trebuie sa mentionam si functia Opti Sense. Aceasta este cea care determina fiecare etapa de uscare, astfel incat senzorii sa detecteze umiditatea din fiecare tesatura. Iar pentru a face acest lucru, este nevoie de un simt tehnologic avansat pentru care producatoii au investit destul de mult.

Beko DU9133GA0
Beko DU9133GA0

Dincolo de acest lucru, modelul de uscator prezentat vine si cu un program special pentru camasi. Acestea din urma se sifoneaza foarte usor, iar calcarea lor dureaza destul de mult. Insa, daca le este acordata atentie in timpul procesului de uscare, prin intermediul unui program special, utilizatorii se pot bucura de tesaturi care isi pastreaza forma intacta.

Tot din categoria mentiunilor privind produsul Beko DU9133GA0 este si programul Baby Protect. Acest usuca hainele de asa natura incat sa nu afecteze pielea sensibila a bebebelusilor. Si pana la urma, nu doar bebelusii sunt cei care pot suferii de alergii si iritatii ale pielii, ci si adultii. Asa ca un astfel de program este mai mult ca bine venit. In ceea ce priveste dimensiunile produsului, acestea sunt destul de bune. Este vorba mai exact de 65,4 cm adancime, 59,7 cm latime si 84,6 cm inaltime. Produsul Beko DU9133GA0 seamana cu o masina de spalat  de culoare alba si vine cu o greutate de 41 de kg. Asa ca atentie! Daca va mutati, s-ar putea sa fie mai greu de transportat.