Hotpoint WMSD723B

Sa vorbim despre masinile de spalat slim: modelul Hotpoint WMSD723B

Cauti masini de spalat slim? Iti doresti un dispozitiv care sa nu ocupe foarte mult in baia ta? Atunci, ai nevoie de modelul de masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B, o recomandare a specialistilor de renume. Astfel, da-ne voie sa-ti prezentam mai multe detalii despre acest produs.

Cum arata masina de spalat rufe Hotpoint WMSD723B?

Masina de spalat rufe arata bine, datorita faptului ca face parte din categoria masinilor de spalat slim. Dimensiunile acestui produs sunt de 43,5 x 59,5 x 85 cm, avand o greutate la fel de buna de 64,7 cm. Incarcarea acestui model se realizeaza frontal, ceea ce duce la optimizarea folosirii sale.

Hotpoint WMSD723B
Hotpoint WMSD723B

Numarul de rotatii pentru modelul Hotpoint WMSD723B este de maximum 1200 rpm. Si desi face parte din categoria masini de spalat slim, produsul prezentat are o capacitate de incarcare foarte generoasa: 7 kg.

Sa trecem la lucruri serioase – caracteristicile tehncie ale masinii de spalat rufe slimHotpoint WMSD723B

Aceasta face parte din categoria masini se spalat slim care dispun de simbolul Ecotech, situandu-se printre putinele dispozitive care vin cu acest atribut. Si ce inseamna ce inseamna Ecotech, mai precis? Acesta este cel care determina eficienta enegetica. Astfel, trebuie sa retineti ca factura de energie electrica va fi mai mica datorita eficientizarii de care dispune aparatul. Dincolo de acest lucru, modelul Hotpoint WMSD723B este capabil sa isi faca treaba bine. Performanta este garantata, desi energia consumata este considerabil redusa.

Modelul Hotpoint WMSD723B este una dintre masinile de spalat slim care dispun de certificarea Woolmark Platinum Care. Aceasta inseamna ca dispozitivul este capabil sa curete, fara a deteriora in vreun fel hainele care includ eticheta „spalare manuala”. Asa ca spuneti inca de pe acum adio rochiilor spalate la mana, de teama ca ele sa nu devina scamosate. Performanta este data de un sistem de spalare modern care protejeaza tesaturile, fara a le freca.Iar acest lucru este valabil chiar si dupa mai bine de 20 de cicluri de spalare.

Si apropo de masini de spalat slim, dincolo de faptul ca Hotpoint WMSD723B nu ocupa mult, dispozitivul vine si cu un sistem de spalare supersilentios. Acest lucru se datoreaza unui motor trifazat, care este conceput special cu un sistem de suspensie. Sistemul actioneaza de asa natura incat sa absoarba vibratiile, garantand un mod de spalare silentios. In felul acesta, nu o sa va deranjati vecinii, nici daca alegeti sa spalati noapte. Ca sa nu mai vorbim de copii. Cei mici au nevoie de odihna. Iar procesul de spalare ii poate deranja destul de tare, daca este vorba de o masina zgomotoasa.

Masina de spalat rufe se recamarca si datorita sistemului anti-stain. Acesta are rolul deosebit de a indeparta petele, chiar daca este vorba de unele dificile precum cele de sirop de fructe, cafea, suc, ciocolata sau pix. Acest sistem al dispozitivului Hotpoint WMSD723B permite ca prin simpla apasare a unui buton, apa si temperatura sa fie perfect gestionate pentru a indeparta petele. De regula, acest lucru se realizeaza la 40 de grade celsius.

Si pentru ca vorbeam anterior de masini de spalat slim si consum redus de energie, trebuie sa mentionam ca dispozitivul face parte din clasa A+++. Consumul anual este 173 kW. In schimb, consumul de apa anual este de 10667 l.