ventuze silicon pentru masaj

Despre terapia cu ventuze silicon anticelulitic

In medicina, aceste ventuze silicon pentru masaj se folosesc pentru tratarea unor afectiuni cum sunt racelile, starile gripale, convulsiile, congestiile pulmonare si bolile de sange. Aceasta metoda de tratare are o vechime de cateva mii de ani, ea fiind mentionata in unele texte indiene si tibetane din timpuri stravechi.

ventuze silicon pentru masajMedici celebri din antichitate precum Galen si Hipocrate au folosit aceasta metoda in tratarea unor diferite afectiuni. Se spune ca primele ventuze pentru masaj au fost realizate din corn de animal, iar mai apoi din bambus, ceramic sau alama.

Terapia prin ventuze silicon anticelulitic se foloseste la pacient atat pentru corpul energetic, cat si pentru cel fizic.

In cazul corpului energetic, este bine de stiut ca dupa aplicarea de ventuze silicon anticelulitic, acesta este corectat cu ajutorul unor deblocari energetice. Aceste ventuze pentru masaj au rolul de a interfera cu sistemul energetic si informational al pacientului, exact la fel ca un ac de acupunctura. Atunci cand este aplicata, ventuza scoate excesele energetice la suprafata, eliberand energia prin pori si piele. In unele cazuri, aceasta terapie ia cu brio fata antibioticelor.

Atunci cand aceasta terapie cu ventuze silicon anticelulitic este folosita asupra corpului fizic, ea poate echilibra structurile energetice si chiar extrage toxinele stazelor si a sangelui stagnant.

Aceasta terapie poate face corectari intr-un corp, facand curatenie asupra a tot ceea ce este pathologic, stimuland si mecanismele naturale de aparare.

In ziua de azi, se folosesc mai des ventuze silicon anticelulitic, mai ales in cazul masajului anticelulitic. De obicei, acestea sunt de doua tipuri, si anume: ventuze pentru masaj facial si ventuze pentru masaj anticelulitic corporal.

Aceste ventuze silicon pentru masaj facial sunt folosite mai ales in cazul pacientilor care doresc intinerirea. Prin aplicarea acestor ventuze pe pielea unui pacient, cu siguranta aspectul acestuia va deveni unul mai placut, insa nu doar atat, caci si el se va simti mult mai bine atat din punct de vedere fizic, cat si psihic. Acest tip de ventuze pentru masaj mai sunt folosite si atunci cand se doreste o piele mai ferma, si chiar dau roade. Putem spune ca si ridurile pot deveni doar o amintire neplacuta dupa ce urmam o terapie cu ventuze pentru masaj.

Ventuze silicon pentru masaj anticelulitic sunt folosite in special de catre pacientii care vor sa arate mereu bine si sa fie mereu in forma, si bineinteles pentru a scapa de celulita. Aceasta terapie este destul de apreciata in zilele noastre, deoarece da roade in majoritatea cazurilor.

In concluzie, putem spune ca terapia cu ajutorul unor ventuze silicon anticelulitic este una destul de cautata in zilele noastre, deoarece ea poate fi solutia pentru multe tipuri de afectiuni si tot ea te poate scapa de celulita care ti se depune pe corp, facandu-te sa arati mult mai bine si sa te simti mereu in forma.