Bosch MUM54251

Bosch MUM54251 in orice reteta

Exista doar o singura explicatie sau o singura varianta in ceea ce priveste neutilizarea unui robot de bucatarie si aceasta este cea a lipsei robotului din bucataria voastra. Daca nu aveti un model pe care sa va bazati sau daca modelul pe care il aveti este prea vechi pentru a va baza pe el in continuare poate acum ar fi momentul sa cautati un nou ajutor pentru voi. Putem sa vorbim despre alegerea unui astfel de electrocasnic fie ca este vorba despre bucataria voastra de acasa sau poate despre bucataria dintr-un restaurant sau dintr-un local. Precum de diversa poate fi utilizarea oricarui robot de bucatarie la fel de diversa poate fi si prezenta unui model precum Bosch MUM54251.

Alegerea unui astfel de model poate fi un pas major pentru voi si nu numai ci poate fi vorba si despre alegerea sa pentru a putea sa gatiti orice doriti si oricand doriti si asta chiar si daca este vorba despre unele preparate mai sensibile. Revenind la ceea ce poate face acest model Bosch MUM54251 pentru voi putem sa incepem cu faptul ca va aduce un aer mai profi in orice bucatarie si oriunde ar fi asezat si utilizat.

Acest aer are legatura in prima faza cu designul sau elegant, modern si asta chiar daca nuanta este una alba insa celelalte elemente exterioare vor conta faorte mult si poate fi controlul electronic asupra vitezei de lucru. Totusi pana la control trebuie sa ii faceti loc pe suprafata de lucru sau pe blatul din bucatarie iar asta pentru ca dimensiunea este una de 282 mm in latime, 280 mm in adancime si de 271 mm in inaltime.

Un model Bosch MUM54251 pentru fiecare

Partea de design sau de aspect a acestui robot de bucatarie se completeaza de greutatea de 8.51kg dar mai ales de faptul ca vine cu un cablu de alimentare de 1.1m ceea ce va ajuta sa ii gasiti locul potrivit.

Fiind asezat putem sa trecem la ceea ce inseamna punerea la treaba a acestui model si mai exact la faptul ca veti avea posibilitatea de a utiliza o putere de 900W iar modul de utilizare tine si de cele 7 trepte de putere sau de treapta puls. Tot de utilizarea puterii dar si de limitarea in utilizare mai putem discuta si daca privim la capacitatea blenderului de 1.25l sau la cea a bolului de 3.9l.

Cum am avazut deja o prima functie a Bosch MUM54251 si anume cea de blender putem sa trecem si celelalte functii pe care le detine si anume la functia de rasnita sau la functia de masina de tocat.

Nici accesoriile nu sunt de ignorant intrucat acesta va poate face viata mult mai usoara si poate fi vorba despre faptul ca Bosch MUM54251 poate sa framante, poate sa va puna la dispozitie un batator spuma, un disc de taiere, o spatula dar si un chopper. Pentru alte retete sau preparate ceea ce poate conta este discul de feliere, discul de maruntire, de radere sau poate storcatorul de citrice. Poate fi cumparat de AICI.