implanturi marirea sanilor

Marirea Sanilor cu Implanturi mamare saline structurate

Implanturile structurate sunt umplute cu solutie salina sterila si au o structura interna destinata a face implanturile sa para mai naturale la atingere.

Implaturile mamare cu silicon

Implanturile mamare cu silicon sunt umplute cu gel de silicon. Gelul seamana mult cu tesutul mamar natural. Daca implantul prezinta scurgeri, gelul ar putea ramane in interiorul implantului sau ar putea sa se scurga in interior. Un implant cu silicon ce prezinta scurgeri nu se va prabusi.

Daca alegi implanturile mamare cu silicon, ai putea avea nevoie sa iti vizitezi chirurgul plastician pentru a te asigura ca implanturile pentru marirea sanilor se comporta normal. O radiografie poate prezenta in mod real starea implanturilor tale mamare.

Implanturile mamare cu silicon sunt aprobate de FDA pentru femeile de peste 22 de ani.

implanturi marirea sanilor

Implanturile mamare in forma de ursuleti de guma

Implanturile cu forma stabila sunt denumite uneori ca implanturi mamare “ursuleti de guma” pentru ca isi mentin forma, chiar si cand implantul se rupe la exterior.

Consistenta gelului de silicon din interior este mai groasa decat implanturile traditionale cu gel. Aceste implanturi sunt, de asemenea, mai ferme decat implanturile traditionale.

Implanturile in forma de ursuleti de guma au mai multe proiectie in partea de jos si sunt mai conici in partea superioara. Daca un astfel de implant se roteste, ar putea duce la o forma neobisnuita a sanilor care necesita o procedura separata pentru corectare.

De asemenea, introducerea acestui tip de implanturi ar putea necesita o incizie mai mare a pielii.

Implanturile mamare fine

Acest tip de implanturi este cel mai fin la atingere. Se pot misca o data cu buzunarul pentru implantul mamar, ceea ce le da un aspect mai natural.

Implanturi mamare texturate

Implanturile mamare texturate favorizeaza aderarea tesutului cicatrizat in jurul implantului, ceea ce reduce probabilitatea miscarii lor in interior si repozitionarea lor.

Texturarea ofera unele avantaje in evitarea formarii incorecte a tesutului cicatrizat. Producatorii de implanturi mamare produc ocazional noi tipuri si stiluri de implanturi, asa ca ar putea fi si alte optiuni disponibile.

Indiferent ca alegi implanturi siliconate sau cu solutie salina, este important sa iti urmaresti implanturile mamare si sa iti programezi vizite regulate la medic pentru controale de rutina.

In timpul consultatiei ce are loc inainte operatiei de marire a sanilor, fii pregatita sa discuti:

  • De ce vrei sa faci o operatie de marire a sanilor, asteptarile tale si si rezultatele dorite
  • afectiuni medicale, alergii la medicamente si tratamente medicale anterioare
  • Medicatia curenta, vitamine, suplimente din plante, alcool, tutun si utilizarea de droguri
  • Istoricul de cancer de san in familie si rezultatele mamogramelor si a biposiilor
De asemenea, chirurgul tau plastician:
  1. va evalua starea ta generala de sanatate si afectiunile medicale pre existente sau factorii d risc
  2. examina si masura sanii, inclusiv masuratori detaliate ale formei si dimensiunii sanilor, starea pielii sau pozitia sfarcurilor si a aureolelor
  3. -va face poze
  4. va discuta cu tine optiunile pe care le ai si tratamentul
  5. va discuta cu tine despre posibilele rezultate ale operatiei de marire a sanilor si orice riscuri sau complicatii posibile

Aceasta consultatie reprezinta momentul oportun pentru a adresa toate intrebarile chirurgului tau plastician. Este important sa intelegi toate aspectele operatiei tale de marire a sanilor. Este normal sa fii agitata in aceasta privinta, fie ca este vorba de emotiile in privinta aspectului la care te astepti sau stresul de dinaintea operatiei. Nu te teme sa discuti aceste lucruri cu chirurgul tau plastician.

It wasn’t the quality of the singing or any new revelations from an online research paper writer old song.